Project Image
ARCHITECTURE
THE GARAGE HOUSE

Όταν ένα παλιό γκαράζ και αποθήκη βιοτεχνίας ρούχων μετατρέπεται σε άνετη και μοντέρνα κατοικία, τότε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Η Elephant Design μεταμόρφωσε το χώρο αυτό, σε ένα φωτεινό και σύγχρονο σπίτι. Το εμβαδόν της κατοικίας είναι 150,00 τμ. και διαθέτει μια παλέτα από μαύρο μέταλλο, σκυρόδεμα, πατητή τσιμεντοκονία και ξύλο, ενώ η αφθονία του φυσικού φωτός διαχέεται σε έναν ανοιχτό χώρο που περιλαμβάνει το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα.
Η επιθυμία των ιδιοκτητών ήταν χώρος να μπορεί να μετατρέπεται σε μία μεγαλύτερη open plan κάτοψη, και για αυτό το λόγο αποφασίστηκε οι χώροι του ύπνου, δηλαδή το master bedroom και τα δύο παιδικά υπνοδωμάτια, να οριοθετούνται με μεγάλα συρόμενα πανέλα από μεταλλικό σκελετό και τζάμι. Η μορφή του καννάβου αυτών των πανέλων εφαρμόστηκε σε κάθε χώρο του σπιτιού, ακόμη και στο λουτρό, όπου δημιουργήθηκε ένα παιχνίδι με διάφανα και ημι-διάφανα τμήματα.

CATEGORIES
Building permit, Architecture, Interior, Residential design
TIMELINE
2013
STATUS
Completed
LOCATION
North Athens, Greece
TYPOLOGY
Residential
CLIENT
Private
COLLABORATORS

3D Visualization:
Panos Asimakopoulos Architecture
Construction:
Decor Marinos

Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
© 2020 Elephant Design. All rights reserved.
Back to top