Follow us
SERVICES
CONCEPTUAL DESIGN01

Το conceptual design αποτελεί μια πρώιμη φάση στη διαδικασία σχεδιασμού ενός χώρου και μπορεί να έχει από μόνο του το ρόλο μιας υπηρεσίας καθοδήγησης και οργάνωσης των επιθυμιών του ενδιαφερόμενου. 
Στη φάση αυτή επιλύονται τα γενικά περιγράμματα της λειτουργίας και της μορφής ενός έργου και καταγράφονται οι ιδιαίτερες επιθυμίες, το προσωπικό στυλ και οι συνήθειες του εκάστοτε ιδιοκτήτη ενός χώρου. Βάσει των παραπάνω πληροφοριών και του επιθυμητού ύψους της δαπάνης δημιουργούνται πίνακες-moodboards (πίνακες με διάταξη εικόνων, υλικών, τμημάτων κειμένου κτλ.) που προσδιορίζουν τη σχεδιαστική προσέγγιση των χώρων στο επόμενο στάδιο. Στο σημείο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθούν επιπλέον εικαστικά μέσα όπως σκίτσα, δισδιάστατα σχέδια και τρισδιάστατες φωτορεαλιστικές απεικονίσεις, προπλάσματα, αλλά και εικονικές πλοηγήσεις με τη μορφή animation.  

ARCHITECTURAL DESIGN02

Η αρχιτεκτονική μελέτη πραγματοποιείται με σύγχρονες επιστημονικές διαδικασίες, οι οποίες βασίζονται στις νομοθετικές αρχές και την τεχνογνωσία των συνεργατών μας, και αποτελείται από δύο στάδια:  

Προμελέτη και κτιριολογικός σχεδιασμός:  Σε αυτό το στάδιο παρουσιάζονται σχέδια με τη διαρρύθμιση όλων των χώρων, ώστε να μπορεί να αξιολογηθεί η λειτουργικότητά τους. Παράλληλα, δημιουργούνται τρισδιάστατες φωτορεαλιστικές απεικονίσεις του κτιρίου, όπου εμφανίζονται όλα τα αισθητικά χαρακτηριστικά του με τα προτεινόμενα υλικά και τους χρωματισμούς.  

Οριστική μελέτη και μελέτη εφαρμογής:  Σε συνεργασία με το δίκτυο συνεργατών μας παρέχουμε το σύνολο των μελετών, που απαιτούνται από το νόμο, για τη διεκπεραίωση όλων των ειδών αδειοδότησης του εκάστοτε έργου, λαμβάνοντας υπ’ όψη κάθε φορά τους ισχύοντες κανονισμούς. Σε αυτό το στάδιο προσδιορίζονται επίσης όλες οι κατασκευαστικές λεπτομέρειες που απαιτούνται για την εφαρμογή της μελέτης στο κτίριο καθώς και η οικονομοτεχνική μελέτη του έργου.

INTERIOR DESIGN, ART
& CUSTOMIZATION03

Ανακατασκευάζουμε ή ανακαινίζουμε τους εσωτερικούς χώρους ενός κτιρίου, αξιοποιώντας ως πολύτιμο εργαλείο, την προσωπική μας ενασχόληση με κάθε πτυχή της τέχνης. Η ιδέα είναι εκείνη που πυροδοτεί τις διαδικασίες πίσω από μια σημαντική δημιουργία. Αφού κατανοήσουμε πλήρως τις απαιτήσεις κάθε έργου, ξεκινάμε την υλοποίησή του δημιουργώντας περιβάλλοντα με οπτική συνοχή, όπου κάθε λεπτομέρεια είναι προσαρμοσμένη στο προσωπικό στυλ και τον τρόπο ζωής των ιδιοκτητών. Δημιουργούμε ένα χώρο, εντελώς προσαρμοσμένο σε εσάς, προτείνοντας τα στοιχεία διακόσμησής του, όπως έπιπλα, έργα τέχνης και χρηστικά αντικείμενα σχεδιασμένα από εμάς και τους συνεργάτες μας.  

PROJECT MANAGEMENT04

Είμαστε υπεύθυνοι για την εκτέλεση ενός έργου από την έναρξή του μέχρι και την εκτέλεσή του.
H διαδικασία περιλαμβάνει τον προγραμματισμό, την μελέτη εφαρμογής, την αναζήτηση και την επιτήρηση των συνεργείων, παρέχοντας έγκαιρα και μέσα στον προϋπολογισμό έργα με ποιότητα.
Η ανάληψη της επιστασίας περιλαμβάνει και την έρευνα αγοράς, είτε για τα υλικά, είτε για τον εξοπλισμό ενός χώρου, ώστε να σχηματιστεί έγκαιρα ένας αναλυτικός προϋπολογισμός. 

 

IMG 2293

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ05

Σε συνεργασία με του εξειδικευμένους συνεργάτες μας αναλαμβάνουμε την πλήρης σχεδίαση και κατασκευή του εξωτερικού σας χώρου. Η διαδικασία αυτή μπορεί να περιλαμβάνει την σχεδίαση του κήπου, του χώρου της πισίνας, του φωτισμού και των υλικών καθώς και ενός εξωτερικού καθιστικού με custom έπιπλα.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ06

Η συνεργασία μας με εξειδικευμένους τεχνίτες μας παρέχει την δυνατότητα να παράγουμε πρωτότυπα σχεδία επίπλων και αντικείμενων από ξύλο, μέταλλο, γυαλί κ.α.

CURATING EXHIBITIONS07

Προσφέρουμε στους καλλιτέχνες χρόνο και χώρο για να προωθήσουν τη δουλειά τους, μέσω της διοργάνωσης και διεξαγωγής εκθέσεων. Οι εκθέσεις αυτές αποτελούν ένα meeting point για συζήτηση, συνεργασία, έμπνευση και ψυχαγωγία.

Ανακαλύψτε το BringYourOwnBackground | the project

“Flying Elephant”08

Συμβάλλοντας στην διασφάλιση της υγείας των ανθρώπων εμείς οι ελέφαντες εργαζόμαστε απομακρυσμένα.
Σε μια προσπάθεια να ορίσουμε το social στο social distancing και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας δημιουργήσαμε την υπηρεσία “Flying Elephant”.

Η υπηρεσία μας είναι online design και απευθύνεται σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους όλων των προδιαγραφών με τα πλεονεκτήματα μιας πλήρους μελέτης, σχεδιασμού και υλοποίησης.

 

Γνωρίστε την "Flying Elephant"

E-SHOP09

Το γραφείο μας, σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες, δημιουργεί και παράγει έργα τέχνης και χρηστικά αντικείμενα, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, τα οποία διατίθενται από το online κατάστημά μας.

SOON TO BE ANNOUNCED!

Back to top
© 2024 Elephant Design. All rights reserved.